Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage


Klik hier om de ondertitel te bewerken

ZwangerschapsYoga
Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw en haar kwaaltjes, het gevoel van verbondenheid met je lichaam en het kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. Yoga kan een moment van ontspanning zijn en verlichtend werken wanneer 'kwaaltjes' zich voordoen. Tevens kan het als zwangerschapscursus gevolgd worden ter voorbereiding op de bevalling.

Groepslessen"Krachtig Zwanger"
ZwangerschapsYoga groepslessen worden gegeven op de woensdagavonden (bij veel vraag is de maandagavond ook mogelijk). Ontspanning, lichamelijke oefeningen, praktische informatie en ademhalingstechnieken staan tijdens deze lessen centraal. In de kleine groepen (tot 6 personen) wordt uitgegaan en afgestemd op een ieders (on)mogelijkheden. Op naar een krachtige zwangerschap met ontspanning, beweging en een goed gevoel! 
Deelname is al mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. Partners worden niet vergeten, elke eerste les van de maand is een partnerles!

Cursus "Ruimte voor je Kind"
Tijdens deze cursus is er aandacht voor het maken van verbinding en het creëren van ruimte voor je kindje en jezelf op alle gebieden (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). Daarnaast leert de partner de vrouw te ondersteunen tijdens de gehele periode.
Deelname is al mogelijk vanaf 8 weken zwangerschap (alleen of met partner) en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. De cursus wordt gegeven over vrijdagavonden en zaterdagochtenden, zie voor data de Yoga Agenda.

Cursus "Er zijn! De geboorte"
We werken samen toe naar de bevalling en geboorte van je kindje. Tijdens deze cursus is er aandacht voor de te treffen voorbereidingen op praktisch, mentaal én emotioneel gebied.  Het biedt jullie handreikingen aan die je tijdens de bevalling, of daarvoor en daarna, kunt inzetten. Aan bod komen onder andere ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en prettige houdingen die ook in te zetten zijn bij het opvangen van de weeën. 
Deelname is al mogelijk vanaf 20 weken zwangerschap (alleen of met partner) en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. De cursus wordt gegeven over vrijdagavonden en zaterdagochtenden, zie voor data de Yoga Agenda.

Privéles
Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen aansluiten bij de groepslessen en cursussen, dan is privéles een optie. Je zou privéles kunnen overwegen wanneer je gericht aan de slag wilt met een klacht of thema. Daarbij is het naar eigen agenda in te plannen.

Terugkomles
Regelmatig wordt er een terugkomles met cursisten ingepland waar moeder & kind aan deelnemen. Even een moment om de andere moeders weer te zien, lekker bij te kletsen en natuurlijk een fijn ontspanningsmoment te hebben met je kindje.

Tarieven
Groepslessen "Krachtig Zwanger" Strippenkaart 10 lessen €130,- (geldig voor 3 maanden/ 13 weken)
Groepslessen "Krachtig Zwanger"Strippenkaart 15 lessen €180,-  (geldig voor 4 maanden/18 weken)
Kennismakingsles "Krachtig Zwanger" = GRATIS (Vraag naar wat mogelijk is)
Cursus van 3 lessen alleen €50,- 
Cursus van 3 lessen met partner  €75,
Priveles €50,- per uur
De Strippenkaart geeft toegang tot de lesdag en -tijd waarvoor opgegeven. Vergeet hem dus niet! 

Al ons later 

is met jou!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Met veel plezier hebben we deelgenomen aan de cursus "Ruimte voor je Kind". 

Als aanstaande ouders is het fijn om goed voorbereid te zijn op de geboorte van je kind. Karin heeft ons in drie avonden verbinding leren maken met elkaar en ons kind. Door middel van verschillende yogaoefeningen, houdingen, posities en ademhalingstechnieken zijn wij mentaal en lichamelijk voorbereid op de bevalling.

Karin was heel enthousiast, open en vriendelijk. Ze heeft ons goed begeleid tijdens de cursus. De avonden waren steeds goed voorbereid en hadden een logische opbouw waarbij we wekelijks een aantal oefeningen op papier mee naar huis kregen. 


De cursus is zeker aan te raden voor een ieder die op zoek is naar verbinding maken en ontspanning!

Geert & Michelle; Loon op Zand