top of page
bgImage

 

BewustZijn met Yoga

In groepsverband (max. 5 cursisten) wordt yoga aangeboden in cursusblokken van meerdere lessen. 

Elementen vanuit de yoga kunnen ook terugkomen in andere cursussen/ workshops.

Alle informatie omtrent het actuele aanbod is terug te vinden bij 'BewustZijn Cursussen' en in de 'Agenda'.

Bij interesse in individuele yogatherapie/ yogacoaching graag mailen.

 

Yoga voor kinderen en tieners

Yoga voor kinderen

Kinderen worden elke dag overspoeld met gigantisch veel indrukken. Yoga kan hen helpen en leren bij zichzelf te blijven in de verwachtingen van alledag. Zo leren kinderen tijdens de lessen prikkels van de dag te herkennen, te overzien en los te laten; waarna ze in diepere ontspanning kunnen komen. Kinderen krijgen een moment voor zichzelf, een moment offline en een moment waarin ze zich bewust worden van en kunnen ontwikkelingen naar de persoon die ze willen zijn.

 

WobbelYoga® voor peuters t/m puberteit

WobbelYoga® co​mbineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een speelse, leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen voor het vergroten van het lichaamsbesef en het zelfvertrouwen. 

IMG_7250.JPG

 

Yoga voor dames

Zwangerschapsyoga in de Duinen

Yoga is een moment voor jezelf! Tijdens de lessen staat BewustZijn centraal. Alle onderdelen van ons mens-zijn komt aan de orde: ons fysieke lichaam, ons mentale brein, ons emotionele lichaam en ons spirituele lichaam. Er zijn uiteenlopende oefeningen die aan bod kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen gericht op balans, kracht, concentratie, ontspanning en ademhaling.

bottom of page