Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Yoga
Yoga is een manier om bezig te zijn waarbij we er vanuit gaan
 dat alles met elkaar in verbinding staat. Er is een samenhang tussen het fysieke lichaam, de psyche/ het mentale brein, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam. Tijdens yoga-activiteiten komen al deze onderdelen van Zijn aan de orde. Door het werken in kleine groepen is er voldoende aandacht voor ieders ontwikkeling en het proces dat wordt doorgemaakt. De groepen zijn nooit groter dan 6 personen.

KinderYoga (6-18 jaar)
KinderYoga lessen bestaan onder andere uit bewegings-, ontspannings- en concentratieoefeningen. Bij kinderen in de basisschoolleeftijd wordt een beroep gedaan op de fantasie en creativiteit. Tijdens de lessen worden de kinderen aangesproken op hun ontwikkelingsniveau en is aandacht voor zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, emoties, prikkelverwerking en dergelijke.
* Groepslessen     * Ouder-Kind Les     * Kinderfeest

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw en haar kwaaltjes, het gevoel van verbondenheid met je lichaam en je kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. 
Zwanger ben je samen, daarom is er ook aandacht voor de partners.
* Groepslessen     * Specifieke cursussen     * Privéles

Ontspanning voor de allerkleinste (0-6 jaar)
De activiteiten voor de allerkleinste zijn niet alleen gebaseerd op yoga, maar bevatten onder andere ook dans, muziek & spel. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan de orde! Veelal richten we ons op het loslaten van (spier)spanning, coördinatie en leggen we de basis voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. 
* Plezier & Ontspanning voor 2     * Peuter-Halfuur     * SprookjesYoga