Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Massage Workshops & Cursussen
Massage is als ouder binnen de thuissituatie of als professional goed inzetbaar. Iedereen kan masseren leren! Onderstaand meer informatie over de Workshops & Cursussen die gegeven worden. Data en tijden vind je in de Cursus Agenda.

BabyMassageCursus
Plezier, aandacht en hechting zijn kernwoorden die centraal staan tijdens deze cursus. Gedurende de cursus leer je stapsgewijs een volledige lichaamsmassage aan. Elke les gaan we in op een ander deel van het lichaam. Tussen de dagen door kun je natuurlijk thuis oefenen! Je zult opmerken dat jullie beide meer ontspannen zijn, dat je signalen van je kindje beter kunt signaleren en je kindje een groei doormaakt tijdens de cursusperiode. Maakt van massage een momentje van jullie tweetjes!
Cursus van 5 lessen €125,-

DO-IN Zelfmassage
De DO-IN Zelfmassage is een traditionele massage uit China die erop gericht is spanningen los te laten en af te voeren, acupunctuurpunten te stimuleren en het lichaam nieuwe krachten te geven. Lichaamsbewustzijn is de beste remedie bij vele klachten, voornamelijk wanneer je veel in het hoofd aanwezig bent. In contact met je lijf, kom je in je lijf en leef je vanuit het hier en nu. Het biedt meer rust en vertrouwen.
Deze workshop wordt aangeboden aan kinderen & volwassenen. Voor kinderen kent deze workshop echter twee contactmomenten. Investering per workshop €35,-

De CommodaMassage
Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor gastouders die opvangbaby’s/ -kindjes wat extra’s willen bieden. Een massage gewoon met de kleertjes aan! Een moment van rust voor het slapen gaan (ontspannen). Of het is een wakker worden voordat de baby/ peuter weer de drukte in gaat (activeren).
Investering per workshop €35,-

Aanraking is van groot belang! Het maakt namelijk oxytocine vrij, een gelukshormoon. Dit hormoon verzacht pijntjes en klachten en biedt een gevoel van geborgenheid.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV