Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Stralende Zwangerschap 
Elke zwangerschap is uniek. Op welke manier je deze alleen of met je partner doorbrengt en beleeft is van invloed op jouw kind. Je kind is er namelijk al. Het voelt en ervaart al verschillende prikkels vanuit de omgeving. Denk hierbij aan een warme hand of muziek. Hoewel het kind reeds het een en ander aan genetisch materiaal heeft meegekregen van jullie als ouders, is de uiting hiervan afhankelijk van hoe het gevoed gaat worden. Nu op dit moment en in de rest van zijn of haar leven. Dit is niet alleen voeding, maar ook culturele invloeden, omgeving, opvoeding, en nog veel meer.
 

Het is een bijzonder mooie taak, maar ook een zeer pittige taak, om de verantwoordelijkheid te hebben over een kind. Hoe eerder jij je bezighoudt met natuurlijk en bewust handelen, hoe meer jouw kind hiervan kan profiteren.

De begeleiding 
En als jullie dan zwanger zijn, gepland of niet gepland, wat staat jullie dan te wachten? En hoe kun je hier mee omgaan? Een verloskundige kan jullie hier natuurlijk geweldig in ondersteunen! Echter kan het zijn dat je op zoek bent naar meer ondersteuning of een ander soort ondersteuning, zoek je handvaten ten behoeve van zwangerschapskwaaltjes, wil je in beweging komen of  ben je gewoon opzoek naar een extra luisterend oor. 

'KRACHT'-consult
Een ‘KRACHT’-consult is voor iedereen die vragen heeft omtrent zwangerschap, zowel voor mensen met een kinderwens als voor mensen die reeds zwanger zijn, voor jou als vrouw of voor beide partner. Er wordt naar je geluisterd. Er is tijd en ruimte voor jullie verhaal.

Het consult kan eenmalig zijn of er kan gekozen worden over te gaan op een ‘In je KRACHT’-traject.

AL ONS LATER
IS MET JOU

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

'In je KRACHT'-traject
Een ‘In je KRACHT’-traject kan je/ jullie ondersteunen voorafgaand aan de zwangerschap (ook als het niet wil lukken), tijdens de zwangerschap en erna. Mocht je twijfels hebben, maak je je zorgen of wil je gewoon jezelf verwennen, dat maakt niet uit. Het is belangrijk lief voor jezelf te zijn; en nee, dat geldt niet alleen voor de vrouw!  

Tijdens een dergelijk coachingstraject kunnen o.a. zwangerschapsreflexologie en -massage, yoga- en ontspanningsoefeningen aan de orde komen; afhankelijk van de hulpvraag. 

De duur van een ‘In je KRACHT’-traject bepaal je zelf. Voor de een is een viertal consulten voldoende, terwijl anderen graag gedurende de gehele zwangerschap en soms nog erna ondersteund willen worden. Elke situatie is anders. Weet dat wat voor je goed voelt ‘Oké’ is. De mogelijkheid om een los consult te plannen blijft natuurlijk bestaan!