Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Stralend Ouderschap
Ouderschap wordt veelal gesteld als de meest intensieve onderneming die er is. Een lastige opgave, dat is het zeker! Steeds zijn er weer nieuwe uitdagingen die op je pad komen als opvoeder, begeleider en leermeester.

De wereld om ons heen gaat snel, voor jou en voor je kind. Er komt veel op jullie af. De grote vraag is: ‘Hoe ga je hier mee om?’. Hoe kun je ervoor zorgen dat je straalt in het ouderschap? Hoe kom je tot een stralend gezin? Hoe breng je jouw/ jullie waarden en normen tot uiting in de opvoeding? Vragen waarmee we aan de slag kunnen.

Stralend Ouderschap richt zich op ouders en verzorgers die met opvoedingsvragen zitten of tegen situaties aanlopen waarmee ze zich niet goed raad weten. Voorbeelden kunnen zijn:
- Eén kind heeft extra aandacht nodig, maar hoe doe je dat als er nog twee rondlopen?
- Jouw kind vraagt veel aandacht op een negatieve manier. Hoe kun je daar mee omgaan?
- Een van jullie kinderen hoort, ziet of ervaart dingen die er niet zijn; althans door anderen niet zo ervaren worden. Is je kind dan paranormaal of hoort dit bij een bepaalde leeftijdsfase?
- Je geeft alles voor je kinderen, de hele dag. Echter merk je op dat je er zelf bij inschiet en je wilt graag meer eigen ruimte creëren, maar weet niet goed hoe dit te doen.

'In je KRACHT'-traject
Een 'In je KRACHT'-traject is erop gericht jullie situatie (intensief) te begeleiden vanuit het Natuurlijk Ouderschap-principe, met behulp van o.a. huisbezoeken, begeleiding aan huis en/of coaching gesprekken. De methode die ingezet wordt kan per situatie verschillen.

'KRACHT'-consult
Een eerste ‘KRACHT’-consult voor hulpvragen omtrent ouderschap en gezin zal erop gericht zijn jullie situatie in beeld te brengen. Tevens wordt jullie hulpvraag uitgebreid besproken. Soms is het gewenst naar aanleiding van dit consult een ‘In je KRACHT’-traject op te starten.

Kom eens langs!
Tijdens thema-avonden en interactieve bijeenkomsten komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde, zoals een gezonde hechting, het geven van borstvoeding, een natuurlijke behandeling bij ziekte, straling, anders kijken naar diagnoses en natuurlijke onbewerkte voeding. 
 
Kom ook eens langs! De thee en een versnapering staan voor je klaar. Bekijk de activiteitenagenda.