top of page

Shine with Yoga - LADIES

Behoefte aan actief bezig zijn? Heb je even een moment nodig om hoofd en lijf te legen, te ontspannen, beter en dieper te slapen en/of jezelf vitaler te voelen. Dat kan.

Yoga is een moment voor jezelf, voor jou!

Shine with Yoga zijn groepslessen waarbij het opbouwen van zelf- en lichaamsbewustzijn centraal staan. Alle onderdelen van ons mens-zijn komen aan de orde: ons fysiek lichaam, ons mentale brein, ons emotionele lichaam en ons spiritueel lichaam. Er komen dan ook uiteenlopende oefeningen aan bod, denk bijvoorbeeld aan balansoefeningen, krachtoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

 

Per lesblok staat een bepaald thema centraal. Voorbeelden hiervan zijn: vitaliteit, het hart openen, de chakra's, diepe ontspanning. Lesblokken bestaan uit 5 tot 7 lesdata, dit is mede afhankelijk van het thema.

Je kunt je aanmelden voor alle yogalessen, je bent dan verzekerd van deelname aan alle lessen/ lesblokken. Je kunt er echter ook voor kiezen om deel te nemen aan een specifiek lesblok. Je schrijft je dan in voor enkel de betreffende lessen van dat blok.

Alleen voor dames, ook toegankelijk voor beginners.

Maximale deelname van 5 cursisten, aanmelden is verplicht. Minimale deelname van 2 cursisten.

Deelname bedraagt € 9,50 per les.

De betaling van het gehele blok dient voorafgaand aan de eerste les door ons ontvangen te zijn.

bottom of page