Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Relax Kleine
Voor baby's en peuters worden diverse activiteiten georganiseerd. Baby's worden hierbij altijd begeleid door een ouder of verzorger. Peuters kunnen gezellig alleen naar hun Peuter-Halfuur komen, hoewel zij soms ook hun papa, mama, opa of oma mogen meenemen.

Plezier & Ontspanning voor 2

> Er staan momenteel geen nieuwe data gepland.

Activiteiten ondernemen met je baby of peuter is bevorderlijk voor de hechting tussen jou en je kind. De oefeningen die worden toegepast, geïnspireerd vanuit de yoga, bewegingsleer en massage, helpt je kind onder ander spierspanning en spanning op de organen los te laten Ook kan het bevorderlijk zijn voor diens ontwikkeling van coördinatie.

Deelname per activiteit bedraagt: €7,50 (kind + ouder)

 

Aangezien er maar een beperkt aantal mensen kunnen deelnemen is het belangrijk je kind bijtijds aan te melden, gelieve naast de naam ook de uitgerekende (alleen bij kinderen tot 1 jaar) en geboortedatum van je kind te vermelden.

Peuter-Halfuur

> Er staan momenteel geen nieuwe data gepland.

Tijdens dit halfuurtje maakt het kind op een speelse manier kennis met beweging. Vanuit onder andere de bewegings- & yogafilosofie wordt invulling gegeven aan deze activiteit. Op een kinderlijke en fantasierijke manier komen spel, muziek, dans en yogahoudingen aan de orde. Het aanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen, zowel de motorische, cognitieve, zintuiglijke en sociaal-emotionele ontwikkeling komen aan de orde.

Alle kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom! Deelname per les bedraagt: €7,50 (kind).

 

Aangezien er maar een beperkt aantal kinderen kunnen deelnemen is het belangrijk je kind bijtijds aan te melden, gelieve naast de naam ook de leeftijd van je kind (in jaren en maanden) te vermelden.