Met KRACHT vanuit het HART

Coaching, Yoga en Massage


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Met veel plezier hebben we deelgenomen aan de cursus "Ruimte voor je Kind". 

Als aanstaande ouders is het fijn om goed voorbereid te zijn op de geboorte van je kind. Karin heeft ons in drie avonden verbinding leren maken met elkaar en ons kind. Door middel van verschillende yogaoefeningen, houdingen, posities en ademhalingstechnieken zijn wij mentaal en lichamelijk voorbereid op de bevalling.

Karin was heel enthousiast, open en vriendelijk. Ze heeft ons goed begeleid tijdens de cursus. De avonden waren steeds goed voorbereid en hadden een logische opbouw waarbij we wekelijks een aantal oefeningen op papier mee naar huis kregen. 


De cursus is zeker aan te raden voor een ieder die op zoek is naar verbinding maken en ontspanning!

Geert & Michelle; Loon op Zand

Heerlijke ontspannende voetmassage gehad bij Karin. Na een sessie voel je je weer helemaal tot rust gekomen. Alles is dan meer ontspannen waardoor de pijnen veel minder zijn.
Bedankt Karin!
Thijs Jonkers; Berkel Enschot
Milan heeft mede dankzij jou, Karin een goed rapport in groep 3 gehaald en is ook een stuk gegroeid in zijn zelfvertrouwen! Bedankt en tot na de vakantie, dan gaan we weer van start.
Jennefer Luijten; Dongen

Baby-yoga met Nick, mijn zoontje van bijna 1.5jaar. Aangezien ik nog niet wist hoe 'onze draaikont zonder oren' hier op zou reageren, was ik toch wel wat gespannen. Dat bleek gelukkig nergens voor nodig. Karin heeft Nick eerst de ruimte laten ontdekken voor we aan de slag gingen. Nick mocht de eerste activiteiten samen met mij doen dus dat was voor ons allebei veilig en vertrouwd. De duur van de activiteiten werd afgestemd op Nick. Als hij klaar was met het spelletje of met een beweging, gingen we door naar de volgende. En natuurlijk had meneer af en toe even geen oren, maar dat maakte niet uit. Karin keek naar wat Nick op dat moment nodig had en paste de activiteiten daarop aan. Erg fijn!
Mijn kleine draaikontje zonder oren veranderde tijdens de les in een inventief mannetje dat zelf opdrachten kon verzinnen en die vrolijk meedeed. Zo zie ik hem graag!
Claudia & Nick; Berkel Enschot

Ik vond de KIDZ Zomerweek super leuk, omdat

we van alles hebben gedaan. Ook heb ik veel

nieuwe dingen geleerd over yoga en wat je kan

doen als je bang of boos bent.


Angel; Loon op Zand
Wij vinden dat L veel vooruit gaat. Na enkele keren gaat ze toch al met sprongen vooruit. Ze heeft misschien niet al haar doelen bereikt, maar wel veel! En we hebben goed nieuws, ze mag naar groep 6. Dat is mede dankzij jouw hulp en natuurlijk de inzet van L. Bedankt! Namens ons en natuurlijk L, we hebben een super blij kind nu!
Hilke; Moergestel
Dank je voor de duidelijke uitleg tijdens de lezing over 'Kinderen anders behandelen bij ziekte'. De syllabus is zeer volledig en ziet er verzorgd uit, fijn met een hand-out van de presentatie en wat extra informatie.
Annemiek; Berkel Enschot
Lieve Karin,
Ontzettend bedankt voor je massage! Via mijn voeten behandelde je mijn gehele lichaam. Je noemde punten waarop je masseerde en keek naar de voetvorm. Daar had je pakkende en goede uitleg bij. Zelfs qua karakter kon je me voor een gedeelte lezen, alles door te kijken naar mijn voeten. Ik heb mijn lichaam beter leren kennen door bij jou te komen. Bedankt en tot gauw!
Sanne Rickelman; Someren
Graag laat ik je eens weten dat ik je nieuwsbrieven met veel plezier lees. Bedankt!

Trees; Oisterwijk

Het is dat ik ver weg woon anders had ik graag de cursus 'Oogstaren' gevolgd. Niettemin, ik lees je maandelijkse nieuwtjes graag!  Dank je Karin voor je inspiratie, mooie woorden en om wie je bent.

Ans; Molenhoek

Je training was goed! Ik werk veel op gevoel en dat sprak mij ook aan in de manier waarop je jouw training hebt vormgegeven. Ik vond het leuk dat je een syllabus en pen voor ons had liggen. 
Dit soort kleine dingen maken het af.
Ik heb veel geleerd over baby's en diens huiltjes, alsook hoe dit in praktijk te brengen bij een onrustige kind dat weinig slaapt maar dit wel nodig heeft.

Helmy School; Gemert

Julian; Loon op Zand