Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Ontspanning voor de allerkleinste (0-6 jaar)
Voor kinderen tot 6 jaar worden diverse activiteiten georganiseerd. Baby's worden hierbij altijd begeleid door een ouder of verzorger. Vanaf de peuterleeftijd nemen kinderen alleen deel aan de activiteiten, tenzij anders aangegeven. Data en tijden kun je vinden in de "Yoga Agenda".

Plezier & Ontspanning voor 2

Samen met je baby of dreumes activiteiten ondernemen is bevorderlijk voor de hechting tussen jou en je kind. De oefeningen die worden toegepast, geïnspireerd vanuit de yoga, bewegingsleer en massage, helpen je kind onder ander spierspanning en spanning op de organen los te laten. Ook kan het bevorderlijk zijn voor diens ontwikkeling van coördinatie.

Peuter-Halfuur

Peuters hebben er veelal behoefte aan zichzelf te uiten met bewegingen. Tijdens dit halfuurtje komen op een kinderlijke en fantasierijke manier spel, muziek, dans en yogahoudingen aan de orde. Het aanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen, zowel de motorische, cognitieve, zintuiglijke en sociaal-emotionele ontwikkeling komen aan de orde.

Alle kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom! 

SprookjesYoga

Met een sprookje als basis maken kleuters (4-6 jaar) op een speelse manier kennis met yoga en de bijhorende houdingen. Ook komen spel, muziek en dans met regelmaat aan de orde. Alles afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen in de groep.

Tarieven:
Groepslessen (8x) €45,-
Privéles (30 minuten) €20,- per les