Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Massage & Reflex
Massage en (voet)reflexologie is er voor iedereen! Het lichaam wordt gestimuleerd systemen en organen in gang te zetten of af te remmen ten behoeve van de gezondheid. Of je het nu preventief inzet of reeds met klachten komt, reflexologie ondersteunt altijd. Het lichaam wordt namelijk gestimuleerd diens zelf genezend vermogen aan te spreken.
Het is heel goed mogelijk dat je opzoek bent naar ontspanning, voor af en toe of met regelmaat. Of je merkt op dat er iets niet helemaal lekker zit, of voelt. Een massage of reflexzonebehandeling kan jou helpen.

Massage-consult
Een Massage-consult kan eenmalig zijn of met regelmaat ingepland worden. Het is geen therapeutische behandeling van klachten maar een massage ten behoeve van het algehele welzijn, de gezondheid en ont-stressen & ontspanning. 

'In je KRACHT'-traject
Wil je liever een Massage-traject inslaan dan kan dat. In dit behandeltraject wordt jouw situatie, klacht of probleem centraal gesteld. Met een holistische kijk op jouw persoon worst massage ingezet. Jij staat centraal! 

Massage ACTIE-dagen

Om massage voor iedereen toegankelijk te maken worden er 'Massage ACTIE-dagen' ingepland. Jij of je kind ontvangt dan een consult van 45 minuten waarin een ontspannende voetreflexmassage of schouder- en rugmassage van 30 minuten gegeven wordt. En dat voor maar liefst €20,-. Voor data en meer bekijk je de activiteitenagenda.

Specialisaties:
> Zwangerschapsreflexologie is een mooie vriendelijke en zachte methode die erop gericht is om de gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten die gepaard gaan met deze periode te verlichten. Een goede voorbereiding voor de bevalling, maar ook na de bevalling goed inzetbaar om weer op krachten te komen.
> Massage van kinderen, een manier om tot rust te komen in de dagelijkse hectiek.
> Babyreflexologie, ter behandeling van kwaaltjes als darmkrampjes of verlichting van meegekomen stress na een bevalling.
> Massage in de NieuweTijd, gericht op het masseren bij hooggevoeligheid, diagnoses als ADHD en meer. Voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen.