Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Massage
Massage is er voor iedereen. Het kan ingezet worden ter bevordering van de ontspanning en lichaamsbewustzijn, maar ook als behandeling door het specifiek masseren van reflexzones (reflexologie). Het lichaam wordt dan gestimuleerd systemen en organen in gang te zetten of af te remmen ten behoeve van de gezondheid. Massage en reflexologie stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Zwangerschapsreflexologie
Reflexologie tijdens de zwangerschap is een mooie, vriendelijke en zachte methode die erop gericht is de gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten die gepaard gaan met deze periode te verlichten. Een goede voorbereiding voor de bevalling, maar ook na de bevalling goed inzetbaar om weer op krachten te komen.

BabyMassage & BabyReflexologie
BabyMassage of BabyReflexologie is een prachtige zachte manier om een kind te behandelen. Zeker wanneer kinderen klachten hebben als krampjes, niet zo goed slapen/ in slaap komen, onrustig zijn of gespannen zijn. Met deze methode wordt het lichaam gericht en op een natuurlijke manier aangesproken zichzelf te herstellen.

Massage Workshops & Cursussen
Met regelmaat worden er massageworkshops en -cursussen aangeboden voor ouders/verzorgers en professionals. Je leert bijvoorbeeld hoe je jouw baby/kind kunt masseren, hoe je massage bij jezelf kunt toepassen of op welke manier je massage kunt inzetten voor een groep. 

Tarieven
Klein Massageconsult: €45,- per consult (45 min.)
Groot Massageconsult: €60,- (tot 1,5 uur)
Workshops & Cursussen: Tarieven verschillen per activiteit. Zie hiervoor het tabblad "Workshops & Cursussen"

Specialisaties:
> Zwangerschapsreflexologie, voor tijdens de zwangerschap en herstel na de bevalling.
> Massage van kinderen, een manier om tot rust te komen in de dagelijkse hectiek.
> Babyreflexologie, ter behandeling van kwaaltjes als darmkrampjes of verlichting van meegekomen stress na een bevalling.
> Massage in de NieuweTijd, gericht op het masseren bij hooggevoeligheid, diagnoses als ADHD en meer. Voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen.