Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

KinderYoga Groepslessen
Voor kinderen in leeftijden uiteenlopende van 6 t/m 18 jaar.

KinderYoga lessen bestaan onder andere uit bewegings-, ontspannings- en concentratieoefeningen waarbij een beroep wordt gedaan op de fantasie en creativiteit van de kinderen, afhankelijk van de leeftijd. De lessen worden veelal verbonden aan een thema. Er wordt bijvoorbeeld een verhaal omheen bedacht of men wordt aangesproken op een bepaalde ontwikkeling (zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, etc.), alles gericht op de belevingswereld van de groep.

De yogalessen worden gegeven in een speciale yogaruimte geschikt voor groepen tot 6 kinderen. De kinderen kunnen op die manier voldoende aandacht krijgen in hun ontwikkeling en proces.

KIDSYOGA® is een geregistreerde naam voor de yoga voor kinderen zoals ik deze onderwijs. Als KIDSYOGA®-docent ben ik aangesloten bij KIDSYOGA®, met bijhorende site: www.kidsyoga.nl.  

KinderYoga wordt op verschillende manieren aangeboden. Naast het geven van groepslessen worden er ook regelmatig specifieke en bijzondere lessen georganiseerd zoals: Ouder/Kind-lessen, Vriendjes en Vriendinnetjes-lessen. 

Prijzen:
Groepslessen Strippenkaart 10 lessen €75,- (max. 1 ouder-kind les)
Groepslessen Strippenkaart 15 lessen €105,- (max. 2 ouder-kind lessen)
Probeerkaart 3 lessen €25,-
Ouder-Kind Los €12,50

Mocht je kind willen kennismaken met KinderYoga dan kan hij/zij gebruikmaken van de probeerkaart.

Een KIDSYOGA®-les, -workshop of feest
Op aanvraag kan een unieke KinderYoga les verzorgd worden voor op school, de BSO, het kinderdagverblijf of een kinderfeestje. Een moment van ontspanning, even alles los laten, kan voor kinderen erg prettig zijn. Ook zij verdienen een moment om alles even te verwerken en tot rust te komen!   

Natuurlijk is het mogelijk om zelf de yogales een doel te geven, een thema of richtlijn. Wanneer bijtijds het thema wordt overlegd, kan de les hierop geheel naar wens worden ingevuld. Hierbij kan gedacht worden aan het huidige thema op school, een feestdag of het thema van het kinderfeestje. Ook kan een richtlijn meegegeven worden om aan te werken met de kinderen, bijvoorbeeld het leegmaken van het hoofd (in de periode van de Cito-toets). Of een bepaald doel, bijvoorbeeld ten behoeve van onderling vertrouwen.  
 
Praktische informatie
- Op locatie met voldoende ruimte (binnen of in de zomer buiten) in een straal tot 10 km van Loon op Zand.
- Kinderen van 2 t/m 13 jaar. 
- Groepsgrootte ong. 10 kinderen.
- €85,- per les/ workshop van 45-60 minuten (Inclusief gebruik van materialen en hulpmiddelen)

Surf voor het Peuter- & Baby aanbod door naar: "Relax Kleine".
 
Yoga op school? Surf verder naar de scholing: 'Yoga in de klas'.