Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage


Klik hier om de ondertitel te bewerken

KinderYoga
KinderYoga wordt op verschillende manieren aangeboden. Naast het geven van groepslessen worden er ook regelmatig specifieke en bijzondere lessen georganiseerd zoals: Ouder/Kind-lessen, Vriendjes en Vriendinnetjes-lessen. Zie voor data en tijden de 'Yoga Agenda'. 

Groepslessen
De groepslessen voor kinderen van 6 - 13 jaar worden gegeven op woensdag- en vrijdagmiddagen. Voor kinderen van 12-18 jaar is er een les op de vrijdagavond. In de groepssamenstelling proberen wij rekening te houden met een balans in leeftijd en ontwikkeling.

Ouder-Kind Les
Deze speciale yogales is erop gericht om ouders een indruk te geven van de activiteiten en oefeningen die gedaan worden tijdens de KinderYoga groepslessen. Daarnaast zullen zij ervaren hoe het is om samen met hun eigen kind yoga te doen. Bijtijds opgeven voor deze les is noodzakelijk, vol=vol.

Kinderfeest
Op aanvraag kan een unieke themales verzorgd worden voor jouw kinderfeest! Een leuke manier om je vriendjes en vriendinnetjes kennis te laten maken met yoga. Maak jouw kinderfeest een succes en vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven:
Groepslessen Strippenkaart 10 lessen €85,- (max. 1 ouder-kind les, 3 maanden/ 13 weken geldig)
Groepslessen Strippenkaart 15 lessen €117,50,- (max. 2 ouder-kind lessen, 4 maanden/ 18 weken geldig)
Probeerkaart 3 lessen €30,-
Ouder-Kind Les (losse les) €17,50
Kinderfeest voor max. 8 kinderen €100,- (incl. materialen en hulpmiddelen)
Vriendjes- en Vriendinnetjes-les GRATIS

Mocht je kind willen kennismaken met KinderYoga dan kan hij/zij gebruikmaken van de Vriendjes- en Vriendinnetjes-Les of de probeerkaart. Een Strippenkaart of Probeerkaart geeft toegang tot de lesdag en -tijd waarvoor opgegeven. Vergeet hem dus niet mee te nemen!