Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Kennismaking
KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen is een praktijk werkende vanuit een holistische en complementaire visie, waarbij het laten stralen van mensen centraal staat. Een plek voor kinderen, adolescenten en volwassenen die een natuurlijke en energetische visie op gezondheid & ziekte, alsook welzijn, combineert. 

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met deze praktijk, met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Toen bleek dat werken in het onderwijs niet aansloot bij hetgeen zij wilde bereiken is zij zich gaan bijscholen en omscholen. Het is haar missie geworden mensen te begeleiden, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens. Want haar inziens is een mens niet enkel wat hij denkt, voelt of kan. Alles staat in verbinding met elkaar. En wanneer men iets wil oplossen of verbeteren zal dit, wat betreft Karin, mensbreed onderzocht en behandeld dienen te worden.

Karins opleidingsachtergrond
Vanuit het principe uit te gaan van het individu en diens eigen kracht, heeft Karin diverse opleidingen en scholingen gevolgd. In haar vaardigheden en kennis met betrekking tot het individueel coachen, begeleiden en behandelen van mensen verdiept Karin zich nog altijd.
  • - Kindercoach + Specialisatie Nieuwetijds Kindercoach
  • - ADHD-coach & ADHD Expert, HSP Prikkeltrainer & Oudercoaching
  • - Zwangerschapsyoga docent
  • - Therapeutisch kinderyoga en KIDSYOGA®-docent
  • - Docent Baby-yoga & Babymassage Expert
  • - Reflexologie therapeut met Specialisaties in Nieuwe Tijd & Chakra's, Zwangerschap, Baby's en ADHD
  • - Chakratherapie
  • - Medische & Psychosociale Basiskennis
  • - Orthomoleculaire Geneeskunde + Specialisatie Zwangerschap & Kinderen
  • - Verdiepingen in Pre- en Perinatale psychologie

Meer over mij... (door Karin)
Ik kan over mezelf zeggen dat ik erg nieuwsgierig (alsook leergierig) in het leven sta en geïnteresseerd ben in vrijwel alles. Het liefst wil ik alles weten en leren. Om die reden neem ik alles om me heen waar, analyseer ik en verbind ik op mijn manier, vanuit mijn levensvisie op dat moment. Een onderzoekende houding zit er bij mij van nature in. Daarmee probeer ik vanuit diverse invalshoeken de situatie te bekijken en belichten. Met een iets wat kritische en reflecterende instelling en vanuit mijn gemotiveerdheid zal ik mezelf zoveel mogelijk blijven ontwikkelen. Hoewel ik al aardig weet wie ik ben en wat ik wil, ben óók ik nog weleens opzoek naar mijn authenticiteit en uniciteit.
 
In mijn praktijk probeer ik een serene en warme sfeer te creëren zodat mijn klanten (zowel baby's, kinderen, adolescenten als volwassenen) zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en ontspannen omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschik ik over een empatische en aandachtige houding. Ik bied u een therapeutisch en actief luisterend oor.