Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Kennismaking
In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Toen bleek dat werken in het onderwijs niet aansloot bij hetgeen zij wilde bereiken is zij zich gaan bijscholen en omscholen. Het is haar missie geworden mensen te begeleiden, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens. Want haar inziens is een mens niet enkel wat hij denkt, voelt of kan. Alles staat in verbinding met elkaar. En wanneer men iets wil oplossen of verbeteren zal dit, wat betreft Karin, mensbreed onderzocht en behandeld dienen te worden.

Meer over mij... (door Karin)
Ik kan over mezelf zeggen dat ik erg nieuwsgierig (alsook leergierig) in het leven sta en geïnteresseerd ben in vrijwel alles. Het liefst wil ik alles weten en leren. Om die reden neem ik alles om me heen waar, analyseer ik en verbind ik op mijn manier, vanuit mijn levensvisie op dat moment. Een onderzoekende houding zit er bij mij van nature in. Daarmee probeer ik vanuit diverse invalshoeken de situatie te bekijken en belichten. Met een iets wat kritische en reflecterende instelling en vanuit mijn gemotiveerdheid zal ik mezelf zoveel mogelijk blijven ontwikkelen. Hoewel ik al aardig weet wie ik ben en wat ik wil, ben óók ik nog weleens opzoek naar mijn authenticiteit en uniciteit.
 
In mijn praktijk probeer ik een serene en warme sfeer te creëren zodat mijn klanten (zowel baby's, kinderen, adolescenten als volwassenen) zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschik ik over een empatische en aandachtige houding. Ik bied u een therapeutisch en actief luisterend oor.

Karins opleidingsachtergrond
Vanuit het principe uit te gaan van het individu en diens eigen kracht, heeft Karin diverse opleidingen en scholingen gevolgd. In haar vaardigheden en kennis met betrekking tot het individueel coachen, begeleiden en behandelen van mensen verdiept Karin zich nog altijd.
  • - Zwangerschapsyoga docent
  • - Therapeutisch kinderyoga en KIDSYOGA®-docent
  • - Docent Babymassage expert & Baby-yoga
  • - Kindercoach + Specialisatie Nieuwetijds Kindercoach
  • - ADHD-coach & ADHD Expert en HSP Prikkeltrainer
  • - Reflexologie therapeut met Specialisaties in Nieuwe Tijd & Chakra's, Zwangerschap, Baby's en ADHD
  • - Chakratherapie
  • - Medische & Psychosociale Basiskennis
  • - Orthomoleculaire Geneeskunde + Specialisatie Zwangerschap & Kinderen

Hoe de praktijknaam tot stand kwam... (door Karin)
KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen is een voor mij betekenisvolle naam. Voortkomend uit een groet (KUZZ), ofwel slotwoord, is het met visie en overtuiging uitgegroeid tot een originele bedrijfsnaam. 'Kracht' staat voor de kracht die eenieder in zich heeft. ‘Zeven Zonnestralen’ staan voor de zeven chakra’s. Samen vormt deze 'Kracht' gehaald uit de persoon zelf (diens 'Zeven Zonnestralen') het uitgangspunt vormt in mijn, ook wel holistische benadering van de cliënt (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel).