Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

De praktijk
KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen is een praktijk werkende vanuit een holistische en complementaire visie, waarbij het laten stralen van mensen centraal staat. Een plek voor kinderen, adolescenten en volwassenen die een natuurlijke en energetische visie op gezondheid & ziekte, alsook welzijn, combineert. 

Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT' zodat ze gaan 'STRALEN'!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Methodieken/ aanpak
Aandacht staat binnen de praktijk centraal. Aandacht voor eenieder als individu, eigenheid en geheel. In de praktijk gaan we ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat en er een samenhang is tussen het fysieke lichaam, de psyche/ het mentale brein, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam. Binnen de therapieën die worden aangeboden wordt gebruik gemaakt van verscheidene methodieken om te komen tot deze verbinding/ samenhang, wat de basiskracht vormt in behandeling.

Verantwoordelijkheid
In elke vorm van behandeling en begeleiding bij KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen is er sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid. Als therapeut en coach zetten wij ons in en nemen wij de verantwoordelijkheid voor een zo goed mogelijke afstemming op de situatie van de persoon in kwestie ten behoeve van zijn/ haar welzijn, gezondheid en ontwikkeling. Van klanten wordt een eigen verantwoordelijkheid verwacht wat betreft hun ontwikkeling, welzijn, gezondheid en zorg. Wij adviseren bij fysieke en psychische klachten altijd eerst een reguliere arts of specialist te raadplegen! Houd er rekening mee dat alle partijen op de hoogte te houden van uw/ uw kinds behandelingen & medicijn- en supplementgebruik. Een goede afstemming, dan wel samenwerking, tussen reguliere, complementaire en/of natuurgeneeskundige behandelaars en andere specialisten beïnvloedt het ontwikkelings- en gezondheidsproces positief.