Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Cursussen & Workshops
Op deze pagina vind je de cursussen en workshops die gegeven worden. In de beschrijvingen vind je meer informatie over de inhoud, alsook de doelgroep. Alle data en tijden vind je in de CursusAgenda.

Massage Workshops & Cursussen
Massage is als ouder binnen de thuissituatie (of als professional) goed inzetbaar. Of het nu gaat om een cursus 'Babymassage' of leren jezelf masseren: Masseren kun je leren! Meer informatie over cursussen en workshop op massage gebied vind je onder het tabblad "Massage" bij "Workshops & Cursussen".

Oogstaren (Workshop)
Oogcontact maken met jezelf kan soms erg confronterend zijn en contact maken met de ander wat beangstigend of spannend. Het brengt je wellicht uit balans wanneer je iemand aankijkt of 'moet' aankijken. Jouw ogen en de ogen van een ander vertellen een verhaal. Een verhaal wat niet te omschrijven is. Enkel door in de ogen te kijken kom je tot de belevenis en bereik je de diepte. 
Met behulp van oogstaren ondek je een wereld die je voorheen niet kende. Je komt dieper in contact met jezelf en de ander.
Maak contact, kom in verbinding en open je ziel!
Per workshop €35,- (1 uur)

"Hier Ben Ik!" (Cursus, in groepsverband)
Deze cursus is speciaal opgesteld voor ouder & kind. Met jou (als ouder) en je kind wordt aandacht besteed aan de 'ik' in jou, de 'ik' in jouw kind. Beide leer je met behulp van eenvoudige oefeningen jezelf te laten zien, je leert te zeggen: 'Hier ben ik!'.
Tijdens de consulten leert je kind hoe effectief om te gaan met stress, overprikkeling en gevoelens zoals boosheid, verdriet, frustratie en angst. Door regelmatige oefening brengt je kind zichzelf gemakkelijker tot rust en is minder angstig. Zelfvertrouwen, concentratie en dankbaarheid nemen toe. Als ouder kijk je naar en werk je aan jezelf. Daarbij leer je jouw kind te ondersteunen tijdens het hele proces en krijg je handvaten mee voor in de dagelijkse praktijk.
Meer informatie vind je onder het tabblad "Coaching" bij "Hier Ben Ik!".

Zen KIDZ (Workshop)
Een moment geheel in het teken van bewustzijn. Kinderen leren onder andere met behulp van yoga, visualisatie, meditatie en ademhalingsoefeningen zich meer bewust te worden van zichzelf en de omgeving. Aanvullend wordt aandacht besteed aan het ont-wikkelen van ongewenste ballast, zodat ze kunnen komen tot een nieuwe weg & nieuwe vaardigheden. Zodat ze weer gaan stralen!
Per workshop €20,- (1 uur)