Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Cursussen & Trainingen
Graag deel ik de kennis en ervaring die ik binnen mijn professie heb opgedaan met anderen. Dit doe ik met behulp van het geven van cursussen en trainingen aan kinderen en/of hun ouders en professionals. Ik  help en coach op deze manier mensen die met het geleerde weer anderen helpen. 

Cursussen & Workshops
De workshops en cursussen die worden aangeboden richten zich op meerdere doelgroepen (kinderen, tieners, adolescenten én volwassenen), alsook thema's (baby's, hooggevoeligheid, massage, en meer). Het aanbod en de beschrijvingen kun je terugvinden bij "Cursussen & Workshops". Cursussen en workshops die te maken hebben met massage, vind je onder het tabblad "Massage". 

Trainingen professionals
Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, andere zienswijzen ontdekken en jezelf verder ontwikkelen. De trainingen die worden aangeboden richten zich op verschillende onderwerpen, maar altijd ook op de professional. Dit wil zeggen dat het werkbijeenkomsten zijn waarbij ook jij aan bod zult komen. Dat maakt dat informatie, ervaringen en/of oefeningen beter beklijven en gemakkelijker door jou in de praktijk te brengen zijn.