Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!


Klik hier om de ondertitel te bewerken

Coaching

Kindercoaching
Kinderen zijn puur en komen tot bloei. Echter neemt ieder kind een eigen bagage mee, een rugzak met verschillende vakjes. Elk vakje bedoelt voor een ander soort bagage. Regelmatig komt het bij kinderen voor dat een vakje vol is geraakt, coaching kan dan helpen. In gesprek met kind en ouders wordt besproken waar men tegenaan loopt en waar men wat extra hulp bij kan gebruiken (de hulpvraag). Je kind krijgt begeleiding in het leggen van een goede basis en leert zichzelf ont-wikkelen.
* KRACHT-coaching     * Yoga-coaching 

Ouder- & Gezinscoaching
Het gezin is een systeem waar binnen strubbelingen kunnen ontstaan. Als gezin en als ouders is het dan fijn begeleiding of coaching te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je als ouder te maken krijgt met opvoedingsvraagstukken of misschien tegen jezelf aanloopt/ tegen dingen uit het verleden. Ook kan het zijn dat een factor binnen het gezin een grote invloed heeft op het functioneren van de rest of de relaties binnen het gezin. Tijdens de coaching wordt uitgegaan van de hulpvraag en aandacht besteed aan bewustwording en (zelf)redzaamheid.
* KRACHT-coaching

HSP-coaching
Overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan voor uitdagingen zorgen en je soms aardig in de weg zitten. Begeleiding op dit gebied is onder andere gericht op bewustwording en (zelf)redzaamheid. Het bied je handvaten om mee verder te gaan. HSP-coaching is er voor kinderen, pubers, adolescenten én volwassenen.
* KRACHT-coaching

"Hier Ben Ik!"
Deze cursus is speciaal opgesteld voor ouder & kind. Met jou (als ouder) en je kind wordt aandacht besteed aan de 'ik' in jou, de 'ik' in jouw kind. Beide leer je met behulp van eenvoudige oefeningen jezelf te laten zien, je leert te zeggen: 'Hier ben ik!'.
Tijdens de consulten leert je kind hoe effectief om te gaan met stress, overprikkeling en gevoelens zoals boosheid, verdriet, frustratie en angst. Door regelmatige oefening brengt je kind zichzelf gemakkelijker tot rust en is bijvoorbeeld minder angstig. Zelfvertrouwen, concentratie en dankbaarheid nemen toe. Als ouder kijk je naar en werk je aan jezelf. Daarbij leer je jouw kind te ondersteunen tijdens het hele proces en krijg je handvaten mee voor in het dagelijks leven.

De investering
Coaching is een investering in jezelf! Door jezelf open en kwetsbaar op te stellen verrijk je jezelf. Je (en/of je kind) gaat intensief aan de slag met de informatie en oefeningen die je uit consulten hebt meegenomen.

KRACHT-coaching: € 60,- per consult/ uur
Yoga-coaching: €45,- per consult/ 45 min.