top of page

 

Bewust Zwanger Zijn

Zwangerschapscursussen voor jou, voor je partner én voor je kindje!

Informatief, praktisch & afgestemd op jullie.

Het actuele aanbod is terug te vinden in de 'Agenda'.

Add a title here. Make it bold and impactful. Click to edit.

 

Bewust Zwanger & Bevallen

Tijdens je zwangerschap sta je meer 'open' dan normaal. Tegelijkertijd komt er ook veel op je af. De cursus 'Zwanger & Bevallen' is een complete zwangerschapscursus voor koppels, voor jou én je geboortepartner. Er wordt bewust gesproken over koppels daar je deze cursus samen volgt. Je bent samen zwanger, je gaat samen het geboorte proces in en ondergaat samen een transformatie voor het leven. En wat is er mooier dan dit bewust en mindful te kunnen doen.

Door het volgen van de cursus leer je niets nieuws, dit omdat je lichaam instinctief al weet hoe te bevallen. Alleen hoe ga je open, vol vertrouwen en krachtig een bevalling in als het een eerste kindje betreft of wanneer er reeds (minder prettige) bevallingservaringen zijn? Hoe kun je bewust aanwezig zijn tijdens je zwangerschap en een bevalling. En hoe kun je meebewegen met hetgeen op je pad komt en dit in vertrouwen laten gebeuren?

Ik daag je uit anders te kijken naar geboorte, de geboorte van jullie kindje (lees indien van toepassing kindjes) en het ouderschap. We richten ons op een positieve mindset vanuit vertrouwen en kracht in jezelf en jullie kindje.

 

De cursus start je bij voorkeur tussen de 20 en 33 weken en betreft 4 cursusmomenten van 2 uur.

In de cursus komen bouwstenen, elementen en oefeningen terug vanuit onder andere de Hypnobirthing® (filosofie en techniek) en de zwangerschapsyoga.

bottom of page