Baby's, kinderen, adolescenten & volwassenen begeleiden
in het ont-wikkelen vanuit eigen 'KRACHT'
zodat ze gaan 'STRALEN'!

Klik hier om de ondertitel te bewerken

BabyMassageCursus
Wil je leren hoe je jouw kind thuis kunt masseren? Ben je geïnteresseerd in manieren waarop je spanningen bij jouw baby kunt wegnemen? Of wil je enkel wat quality time met je baby? Dan is dit iets voor jou! 
Plezier, aandacht en hechting zijn kernwoorden die centraal staan tijdens deze cursus. Gedurende de cursus leer je stapsgewijs een volledige lichaamsmassage aan. Elke les gaan we in op een ander deel van het lichaam. Tussen de dagen door kun je natuurlijk thuis oefenen! Je zult opmerken dat jullie beide meer ontspannen zijn, dat je signalen van je kindje beter kunt signaleren en je kindje een groei doormaakt tijdens de cursusperiode. Maakt van massage een momentje van jullie tweetjes!

Aanraking is voor kinderen van groot belang! Het maakt namelijk oxytocine vrij, een gelukshormoon. Dit hormoon verzacht pijntjes en klachten en biedt een gevoel van geborgenheid.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Foto afkomstig van: Anna-Kaarina Lind

Algemene informatie
De prijs voor de cursus 'BabyMassage' van 4 lessen van 1 uur bedraagt €125,- (inclusief drinken, studiemateriaal (massage, info & tips) en het gebruik van eventuele hulpmiddelen). De cursussen worden gegeven op de locatie van de praktijk. Plaats je boeking per mail en vermeld hierbij je naam, adres, email, alsook de naam, uitgerekende datum en de leeftijd (in maanden) van je kindje. 

Cursus BabyMassage (voor zwangeren): 

Er staan momenteel geen nieuwe data gepland.

 

Cursus BabyMassage (voor iedereen): 

Er staan momenteel geen nieuwe data gepland.

 

Mocht het zo zijn dat je wel interesse hebt maar de data niet uitkomen, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen, wellicht zijn er reeds meerdere aanmeldingen. Stel je zelf een groep samen van min. 5 deelnemers, dan ontvangt eenieder een korting van 10%.

Het resultaat:
Een gelukkige, gezonde baby!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV